Partidul condus de Usatîi îl acuză pe Chirtoacă de decesul femeii strivite de copac

Partidul condus de Usatîi îl acuză pe Chirtoacă de decesul femeii strivite de copac
Наша партия Усатого обвиняет Киртоакэ в смерти женщины
 Foto: gagauzinfo.md

„Fracțiunea municipală a Partidului Nostru consideră că incidentul tragic cu decesul unei femei în rezultatul prăbușirii unui arbore în sectorul Buiucani este, înainte de toate, consecința stilului neglijent și mediocru de administrare, care s-a înscăunat în primăria capitalei sub conducerea primarului general, Dorin Chirtoacă.
„Niciodată la Chișinău nu au fost atîtea incidente, care s-au soldat ori puteau să ducă la moartea oamenilor, ca acum. Moartea oamenilor în incendiul de la cafeneaua «La soacră», responsabilitatea pentru care primarul și-a renegat cu cinism implicarea, este doar o verigă în lanțul tragic al situațiilor excepționale și incidentelor din Chișinău. Doar prin minune nu s-a soldat cu o tragedie surparea pămîntului de lîngă groapa de fundație în sectorul Rîșcani. Viața pietonilor pe ”sensurile giratorii ale lui Chirtoacă”, proiectate în grabă și nechibzuit, zilnic se află în pericol. Întreprinderile de alimentație publică nu sînt controlate în modul necesar, ceea ce duce la cazuri de intoxicare masivă… Și aceste exemple pot fi continuate la infinit. Este ridicolă pe acest fundal inundarea automobilului soției primarului, chiar în centrul capitalei, în timpul unei ploi nu chiar atît de puternice”, consideră fracțiunea Partidului Nostru.

Potrivit membrilor acesteia, în toate serviciile Primăriei domină haosul și degradarea drept consecință a politicii de cadre vicioase – ”cumătrismului” și lipsei totale a controlului asupra activității lor. Primarul general, care nu a reușit să obțină experiență suficientă de muncă administrativă, deși a condus mai mulți ani, este preocupat în exclusivitate de chestiunile personale, de propriile companii PR și deservirea schemelor de corupție ”familiale-politice”. În loc să se cațere pe bannere publicitare și să se scalde în glamour, transformînd propria nuntă în eveniment de importanță națională, Chirtoacă trebuie să facă doar un singur lucru – să-și dea demisia!”, se relevă în comunicatul de presă.

Fracțiunea Partidului Nostru în Consiliul municipal îndeamnă toți chișinăuienii și întreaga componență a acestuia să depună maximum de eforturi pentru identificarea posibilității de a-l înlătura pe primarul Dorin Chirtoacă din funcție.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

ИВАН 18 iun. 2016,, 15:12

Киртоакэ должен уйти немедленно . это спасет Кишинев от грядущей дегргдации и разрушения..

вован пукан 15 iun. 2016,, 11:30

по сообщениям международных сми мер Токио на фоне коррупционного скандала подал в отставку, мотивом послужила информация просочившаяся в прессе об использовании этим мером служебной машины в личных целях т.е. поездки на дачу, БУ-ХА-ХА-ХА!!!!!!!!! Хочу стать кишиневским мером ,БУ-ХА-ХА!!!!!!!!!!

Игорь 15 iun. 2016,, 10:50

Крик о помощи. Киртоакэ что должно случится чтоб ты меня услышал сколько можно терпеть терассу под балконом которая орет до 01 00 уже неделю курят кольян выставили экран смотрят футбол каждый гол это вопли 902 или не приежает а если приежает обнимается с хозяином бара и уежает. Киртоакэ что должно случится????

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load