X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Procurorul Bețișor neagă că ar intimida martorii în dosarul Filat

17 mai. 2016,, 16:16   Politică
4515 4

Procurorul Bețișor neagă că ar intimida martorii în dosarul Filat
Foto: protv.md

Procurorul Adriana Bețișor respinge acuzațiile avocatului lui Vlad Filat precum că organele de anchetă ar fi intimidat martorii apărării. Aceasta a precizat că solicitarea privind aducerea silită a martorilor în instanță este absurdă, notează NOI.md.


„Sub nicio formă nu intimidez niciun martor. Astăzi, la ședința de judecată, din nou sîntem în același repertoriu. A fost admisă o listă de 14 martori ai apărării, care urmează să fie aduși la ședință. Apărarea a venit cu o cerere către judecători ca o parte din martori să fie aduși silit, ceea ce este bizar. Cum poți să aduci silit un martor să facă declarații în favoarea ta?”, a menționat Adriana Bețișor.

Procurorul a mai declarat că afirmațiile lui Igor Popa precum că apărarea a cerut insistent prezentarea acestor martori în instanță nu a fost probată în niciun fel.

„Constat a cîta oară că acești oameni nu au ce spune de fapt în cadrul ședinței de judecată. De mai bine de jumătate de an aud că vor fi aduse probe pertinente care vor combate probele acuzării prin declarațiile martorilor. Bănuiesc că declarațiile domnului Popa cu privire la faptul că sînt citați martorii nu sînt credibile, pentru că nu am văzut documente confirmative în acest sens”, a adăugat Bețișor.

Precizăm că astăzi cinci martori ai apărării, printre care și fostul guvernator BNM Dorin Drăguțanu, nu s-au prezentat la ședința de judecată. Ședința va fi reluată mîine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?