Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Descinderi la protestatarii violenți din 24 aprilie

5 mai. 2016,, 11:34   Societate
3348 0

Descinderi la protestatarii violenți din 24 aprilie
Foto: realitatea.md

Poliția a descins în această dimineață mai multe percheziții autorizate la domiciliile persoanelor care la protestul din 24 aprilie au atacat cordonul viu, format din polițiști, manifestînd un comportament violent și agresiv.


În cadrul acțiunilor de urmărire penală pe cauza penală inițiată la 24 aprilie, pentru dezordini în masă, au fost identificate 4 persoane cu vârste cuprinse între 20 – 55 de ani, care au acționat ilegal, destabilizând ordinea și securitatea publică, totodată, aruncând cu pietre în polițiștii aflați la menținerea ordinii de drept.

Potrivit șefei serviciului de presă al Inspectoratului General de Poliție, Tamara Procopii, oamenii legii au efectuat 4 percheziții în mun. Chișinău și în localitatea Mana, raionul Orhei. Persoanele urmează a fi aduse în fața anchetatorilor și procurorilor pentru audieri.

Realitatea.md amintește că în timpul protestului din 24 aprilie, organizat de Platforma ”Demnitate și Adevăr”, unii manifestanți violenți au atacat cordonul viu, format din polițiști și totodată i-au agresat. Astfel, aceștia au deteriorat echipamentul din dotare al polițiștilor, dar și uniformele acestora. Ca rezultat, protestatarii au cauzat Poliției un prejudiciu material în sumă de aproximativ 8.000 de lei.

Inspectoratul General al Poliției vă solicită ajutorul la identificarea persoanelor care au participat activ la organizarea dezordinilor în masă și acte de violență în timpul protestelor din 24 aprilie. Puteți să apelați Poliția la nr. de telefon 902 sau să trimiteți un e-mail pe adresa:radu.botezatu@igp.gov.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?