Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Compania Jaguar Land Rover participă la proiectul Uniunii Europene de standardizare a tehnologiilor șofatului autonom

3 mai. 2016,, 17:48   Ştiri Auto
4278 1
Фото:Jaguar

Compania Jaguar Land Rover a susținut inițiativa Uniunii Europene privind standardizarea și armonizarea tehnologiilor șofatului autonom în ramura automobilistică. Producătorul britanic le-a prezentat miniștrilor transporturilor din UE linia sa de automobile demonstrative, dotate cu tehnologii autonome, inclusiv cea de pilot automat, pe străzile din Amsterdam.
Miniștrii din 28 de țări – membre UE s-au întrunit pentru a discuta importanța standardizării legislative și a cele tehnice, precum și a armonizării testărilor, vânzărilor și responsabilității în contextul automobilelor autonome.
Dr Wolfgang Epple, director cercetări și tehnologii Jaguar Land Rover: «Cu toții muncim la elaborarea tehnologiilor șofatului autonom. Pentru a le implementa, producătorii auto, furnizorii tehnologiilor de telecomunicații, organizațiile responsabile de infrastructura rutieră trebuie să convină asupra unei abordări unice.
Standardizarea și armonizarea vor permite automobilelor să interacționeze reciproc, dar și ci infrastructura rutieră. Astfel , în viitorul apropiat Jaguar Land Rover va putea implementa tehnologii actuale, accesibile și comode cumpărătorilor ».
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?