X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

INP face precizări vizavi de blocarea traficului spre Chișinău

24 apr. 2016,, 13:20   Societate
3519 0

INP face precizări vizavi de blocarea traficului spre Chișinău
Foto: independent.md

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP precizează că angații poliției nu interzic unităților de transport să se deplaseze la evenimentul din capitală.

Potrivit poliției, coloana unităților de transport care vine dinspre Strășeni a ajuns deja pe str. Calea Ieșilor, iar în capitală sunt amenjate locuri de parcare pentru toate unitățile de transport venite din raioanele țării.

Totodată, poliția roagă participanții la eveniment să se exprime pașnic și să colaboreze cu oamenii legii, pentru desfășurarea liniștită a evenimentului.

De menționat că zeci de persoane se plâng pe Facebook că așteaptă în gări fără însă ca vreun autobuz să se pornească spre capitală, deși în mod normal nicio rută nu a fost amânată.

Este și cazul lui Mihail Budac, de la Hâncești, care așteaptă în gară, pentru a veni la Chișinău, fără succes însă. Totodată, internautul Vasile Gadarag anunță că gara de la Şoldăneşti este plină cu oamenii care nu pot ajunge la Chişinău.

Mai mult chiar, membrul Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, a spus că unul dintre șoferii unui microbuz cu care protestatari de la Bălți urma să ajungă la Chișinău a fost intimidat de polițiști, el renunțând să mai transporte pasagerii la Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?