X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Candu este dezamăgit de activitatea primarului Chirtoacă

25 mar. 2016,, 14:15   Capitala
4370 8
Канду: Внешний вид Кишинева оставляет желать лучшего
Foto: ipn.md

Președintele Parlamentului Andrian Candu se arată profund dezamăgit de activitatea primarului municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă.


Potrivit speakerului, în ultimii zece ani, orașul a degradat, iar aspectul Chișinăului lasă de dorit. Declarații în acest sens au fost făcute de Andrian Candu în cadrul unei emisiuni televizate.

”Cu regret, la capitolul curățenie, înverzire și construcții, Chișinăul nu este așa ca acum zece ani. Cineva se poate justifica, că nu sunt bani, nu sunt atribuții, însă totul depinde de altceva”, a menționat speakerul.

Președintele organului legislativ a adăugat, că vinovat se face nu doar Chirtoacă, dar întreaga Primărie.

”Lipsa unei administrări bune – nu este vina unei persoane. Este rezultatul și lipsei integrității politice și ilegalităților care au loc în oraș. Am auzit că unele autorizații pentru construcții au fost obținute ilegal, cu ajutorul instanțelor de judecată”, a specificat Candu.

Amintim că Dorin Chirtoacă se află în funcția de primar general începînd cu anul 2007. În această perioadă, Chișinăul a fost invadat de chioșcuri, construcții ilegale, panouri publicitare, etc. Mai mult, lasă de dorit și calitatea drumurilor și a trotuarelor din Capitală.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?