Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Nu trebuie să munciți cîte 18 ore pe zi, munciți inteligent (FOTO) ©

25 mar. 2016,, 13:20   Societate
3355 0

Pe 8-9 aprilie la Chișinău se va desfășura Sales&Marketing Forum, cel mai mare forum anual de afaceri. Prezenţa tuturor profesioniştilor din domeniul marketingului şi vînzărilor este obligatorie!


Directorul circului le arată orășenilor elefantul:

- Acest animal este deosebit de puternic și inteligent. Cînd avem
nevoie să instalăm cortul, el singur lucrează cît douăzeci de persoane.

- Și dumneavoastră chiar credeți că o face din prea multă inteligență?
Anecdotă evreiască

Cu ceva timp în urmă orice muncă era considerată onorabilă. Despre aceasta ne vorbeau părinții, mass-media și instructorul de pionieri. Dependența era una directă – cu cît mai mult lucrezi, cu atît ești mai apreciat.

Chiar și în prezent fraza ”el cu lunile lucrează cîte 18 ore pe zi și face munca a trei persoane” de obicei se rostește cu voce gravă. În zadar.

În primul rînd, șeful care muncește pentru trei, săvîrșește o infracțiune de serviciu. Mai exact, nu valorifică la maximum potențialul subalternilor săi. Și își pedepsește, în acest fel, familia.

În al doilea rînd, nu face totuși să munciți cîte 18 ore pe zi, munciți inteligent. În special în vînzări și în marketing.

În acest domeniu, dublarea bugetului/apelurilor telefonice/a timpului de emisie, de cele mai multe ori, duc la un rezultat minim și la decepție. Mai gîndiți-vă dacă se merită.

Dar și mai bine ar fi să profitați de experiența celor mai buni din acest domeniu. În special dacă EI sunt creatori ai brandurilor precum "ТинькоФФ", instruiesc angajații Rosneft și CHANEL, sunt autori ai bestsellerelor ”Vînzările proactive” și ”PR de înalt pilotaj” ș.a.

Pe 8-9 aprilie la Chișinău se va desfășura cea dea 4-a ediție anuală a Sales&Marketing Forum. Acesta este cel mai important eveniment de business din țară în domeniul marketingului și al vînzărilor: un must-have pentru cei care se consideră profesioniști în acest domeniu.

În cadrul S&M Forum vor lua cuvîntul 13 speakeri străini de renume, iar în calitate de participanți vor fi prezenți peste 350 dintre cei mai buni specialiști în marketing și vînzări. 70% din totalul locurilor disponibile sunt deja rezervate. Nu ratați ocazia de a participa la forum și de-a afla despre cele mai noi tendințe, tehnologii și instrumente pentru sporirea volumului de vînzări!


Mai multe informaţii despre speakeri, prezentări şi condiţii de participare veţi găsiţi pe site-ul marketing.sbc.mdsau la numărul 079409496.

Puteţi rezerva un loc la Sales&Marketing Forum pe site-ul: marketing.sbc.mdsau la numărul 079 409 496– rezervarea gratuită se păstreză 24 de ore, perioadă în care veţi putea decide cu privire la participare iar locul Dumneavoastră nu va fi ocupat de altcineva.


Investiţi în dumneavoastră şi în personalul dumneavoastră – este unica investiţie care întotdeauna aduce beneficii!

Cererea de participare la Sales&Marketing Forum poate fi depusă pe site-ul
marketing.sbc.mdsau la numărul 079 409 496.

Sales&Marketing 2015în fotografii. În acest an va fi și mai bine!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?