X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Ricu Vodă regretă că nu mai cîntă la Palatul Național

25 mar. 2016,, 13:15   Showbiz
3387 0

Ricu Vodă regretă că nu mai cîntă la Palatul Național
Foto: acasatv.md

Compozitorul și interpretul Ricu Vodă, cel care aduna săli arhipline la concertele sale în anii ´80-´90, astăzi constată cu regret că este ignorat.


Chiar dacă scrie și compune în continuare, artistul nu mai concertează în sălile cele mai importante din țară, relatează NOI.md.

„Nu am cîntat la Palatul Național de foarte mult timp, cam de vreo 8 ani. Sînt spectacole la care nu aș spune că Ricu Vodă nu ar putea cînta live. E puțin supărătoare chestia asta”, a mărturisit artistul, menționînd că nu-și dorește ca după moartea sa lumea să spună că a cîntat prea puțin.

Interpretul înțelege că în prezent concurența pe piața muzicală este una acerbă, iar, din acest motiv, într-un fel sau altul, se mulțumește cu ceea ce are: „Acum cînt mai mult la petreceri și lucrez în studioul meu. Mai scriu niște muzică pentru copii, să nu stau așteptînd. Ca să nu te uite lumea, trebuie să mai bați la ușă. Mai ales acum, cînd sîntem foarte mulți, mai sîntem și uitați”.

Cu plăcere și mîndrie își aduce aminte de anii frumoși petrecuți alături de membrii formației „Noroc”, întemeiate de Mihai Dolgan. Pentru el această formație a jucat un rol primordial în cariera sa de muzician.

„A fost imboldul, a fost prima treaptă în cariera mea muzicală, cu toate că aveam studii și lucrasem și alături de alte formații. Mihai mi-a deschis un drum mai larg în viață”, a menționat Ricu Vodă, adăugînd că se întîlnește deseori cu puținii dintre cei rămași în viață, prieteni și membri ai formației „Noroc”, pentru a răscoli amintirile și a se bucura de clipele de neuitat.

Totodată, interpretul mai speră că lumea nu l-a dat uitării și că încă va evolua pe scena Palatului Național, iar pînă atunci continuă să muncească și să-și bucure fanii cu piese noi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?