Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Slusari pleacă din funcţia de preşedinte al „UniAgroProtect”

25 mar. 2016,, 11:00   Societate
4209 0
Slusari pleacă din funcţia de preşedinte al „UniAgroProtect”
Foto: noi.md

Preşedintele a Asociațiilor Republicane a Producătorilor Agricoli „UniAgroProtect”, Alexandru Slusari, pleacă din funcţie. Pe moment el este în aşteptarea aprobării cererii sale de către consiliul Asociaţiei.


"Cererea mea de demisie va fi examinată de către Adunarea generală a membrilor Consiliului, care va fi convocată pe 31 martie", a spus Slusari.

Fiind întrebat ce va urma dacă Consiliul nu-i va accepta demisia, Slusari a spus că în acest caz are un plan de rezervă.

"Este clar că, din considerente atît politice, cît şi financiare, ar trebui să plecăm din această funcţie. Şi aici nu ar trebui să fie întrebări. Dar dacă demisia nu va fi acceptată, voi propune ca situaţia să fie "îngheţată" pînă la sfârşitul anului 2016", a menţionat el.

Potrivit lui, pentru „UniAgroProtect” asemenea "variantă econoamă" înseamnă că "Asociaţia reduce la maximum toate cheltuielile".

"Renunţ la salariu, în oficiul «UniAgroProtect» rămîne o singură persoană, care va fi responsabilă de funcţionarea Asociaţiei", a explicat Slusari, considerînd această variantă una "semi-conservativă".

Cauza politică a plecării lui Slusari din funcţia de preşedinte al „UniAgroProtect” constă în faptul că a devenit vicepreşedinte al Partidului Platforma DA. Slusari consideră că activitatea sa politică este incompatibilă cu conducerea Asociației „UniAgroProtect”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?