Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Dodon: Vom decide împreună cu Usatîi și Năstase dacă reluăm protestele

24 feb. 2016,, 15:41   Politică
4635 8

Dodon: Vom decide împreună cu Usatîi și Năstase dacă reluăm protestele
Foto : noi.md

Partidul Socialiștilor nu a decis deocamdată dacă va organiza mîine vreun protest, în legătură cu convocarea Parlamentului în ședință plenară. Igor Dodon a anunțat că subiectul va fi discutat cu Renato Usatîi și Andrei Năstase, după care va fi luată o decizie comună, notează NOI.md.

„O să iau legătura cu partenerii de proteste – Renato Usaîti, Andrei Năstase, reprezentanții societății civile, pentru a decide ce facem mîine, pentru că așa ne-am înțeles – să coordonăm acțiunile de protest. În scurt timp, vă vom informa ce facem mai departe”, le-a relatat astăzi Dodon jurnaliștilor.

Politicianul a menționat că fracțiunea PSRM va înainta patru proiecte la ședința de mîine a Legislativului. Este vorba de un proiect de hotărîre cu privire la demisia conducătorilor Procuraturii Generale, Centrului Anticorupție, Comisiei Naționale de Integritate, Băncii Naționale, Serviciului de Informație și Securitate. Alte pachete de legi propuse de socialiști se referă la sistemul bancar, sistemul judecătoresc și domeniul mass-media, a spus Dodon.

Totodată, politicianul a propus ca la prima ședință să fie creată o comisie parlamentară de anchetă pe marginea cazului Petrenco. Inițiativa a fost susținută și de către membrii Biroului permanent al Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?