X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Năstase: Inventarea unor prejudicii nu mai surprinde pe nimeni

23 feb. 2016,, 10:40   Politică
3153 3

Năstase: Inventarea unor prejudicii nu mai surprinde pe nimeni
Foto : tv7.md

Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr” susține că solicitarea Parlamentului către liderii opoziției, cu privire la achitarea unui prejudiciu în valoare de 750 de lei, este absurdă. În opinia lui Andrei Năstase, acest lucru este făcut cu scopul de a-i intimida pe protestatari, notează NOI.md.

„Această scrisoare scoate în evidenţă frica, minciuna, trufia, ipocrizia şi agramatismul juridic ale celui mai toxic personaj din regiune – Plahotniuc. După mimarea investigării furtului miliardelor de lei, a spălărilor de miliarde de dolari, a furtului la tarifele la energie, din monopoluri, această înscenare a unor devastări şi inventarea unor prejudicii nu mai surprinde pe nimeni”, a declarat Năstase în cadrul unui interviu televizat.

Precizăm că ieri liderii celor trei partide de opoziție, Igor Dodon, Andrei Năstase și Renato Usatîi, au recepționat o scrisoare din partea Secretariatului Parlamentului, prin care li se cere achitarea unor despăgubiri de 750 de mii de lei. Aceasta ar fi suma prejudiciilor cauzate Parlamentului în timpul protestului din 20 ianuarie, din timpul învestirii Guvernului Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?