Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4038

Ziua Națională a Vinului a cîștigat premiul Wine Travel Award

21 mai. 23:45   Societate
3003 0

Ziua Națională a Vinului din Republica Moldova a fost desemnată cîștigătoarea categoriei „Magnet of the Region” în cadrul prestigiosului concurs tematic Wine Travel Awards 2023-2024.

Această realizare subliniază atractivitatea si impactul evenimentului cu o recunoaștere internațională pentru vinurile și cultura vinului din Republica Moldova.

In cadrul evenimentului, Ambasadorul R. Bolbocean a menționat că acest premiu aparține tuturor celor care au contribuit la succesul Zilei Naționale a Vinului. Munca asiduă și entuziasmul viticultorilor noștri au creat o impresie de durată asupra tuturor celor care au participat la sărbătoarea noastră vinicolă. De asemenea, a fost lansată invitația să descopere comorile Moldovei și să fie oaspeții noștri la următoarea ediție a Zilei Naționale a Vinului.

Wine Travel Awards este un proiect global de renume în domeniul industriei vinului și oenoturismului, ajuns la a treia ediție. Concursul premiază regiunile viticole, evenimentele și persoanele care contribuie semnificativ la dezvoltarea și promovarea turismului vinicol. Rezultatele concursului sînt anunțate în cadrul prestigiosului eveniment anual London Wine Fair.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?