X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4037

Fanii „Fast and Furious” ar putea urmări continuarea cunoscutului film

21 mai. 23:30   Externe
1348 0

În baza filmului„Fast and Furious” ar putea fi filmat un serial. Despre acest lucru a anunțat Variety cu referire la directoarea studioului NBCUniversal, Donna Langley.

Ultimul film din serie va fi lansat în iunie 2026. Se pare că producătorii și alți participanți la producția cinematografică se gîndesc deja la continuarea istoriei. Potrivit Donnei Langley, „Fast and Furious” este un „bun candidat” pentru un spin-off de televiziune sau de streaming sub formă de serial, iar franciza „încă are benzină în rezervor”, relatează snob.ru.

„Întrebare este unde vom merge în continuare. Poate că ne vom transfera într-un alt timp și ne vom întoarce pe străzile din Los Angeles și vom face această istorie mai intimă", a declarat Langley.

Reamintim, primul film despre cursele de stradă cu personajul principal Dominic Toretto a fost lansat pe 18 iunie 2001. După 25 de ani, creatorii plănuiesc să lanseze ultimul lungmetraj, în regia lui Louis Leterrier. Rolurile principale în „Fast and Furious 11” vor fi interpretate de Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Jason Statham, Gal Gadot, Charlize Theron și Jason Momoa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?