Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Viorica Cosmetic a deschis primul său cabinet cosmetologic ©

25 mai. 03:26   Business
5047 0

Viorica Cosmetic, principalul producător de parfumuri și produse cosmetice din Moldova, a deschis primul său cabinet cosmetologic.

De remarcat faptul că acesta este un eveniment unic în istoria acestei cunoscute companii, care intenționează să realizeze un proiect ambițios și să creeze în viitor o rețea de cabinete cosmetologice.

În același timp, cabinetul cosmetologic în sine a fost special conceput nu prea mare, dar în care să domine o atmosferă plăcută și confortabilă, astfel încît fiecare client să se poată bucura de o atenție deosebită.

În cabinetul cosmetologic Viorica Cosmetic se alocă timp pentru discuții cu clientul, se realizează un diagnostic al tenului și se alege un protocol unic de îngrijire a pielii. Sînt oferite toate procedurile de top. Clienții au acces la bonusuri plăcute sub formă de cadouri de produse cosmetice Viorica etc.

În timpul procedurilor sînt folosite produse cosmetice Viorica. Scopul proiectului este de a arăta cît de eficiente sînt produsele Viorica în industria Beauty.

Este de remarcat faptul că, înainte de procedură, se face o evaluare a tenului la aparatele dotate cu inteligență artificială, care determină tipul și problemele tenului. Tratamentele efectuate de cosmetolog dovedesc eficiența ridicată a produselor Viorica Cosmetic și oferă rezultate impresionante.

13
1
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?