X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Opt morţi în urma exploziei unei butelii de gaz într-un restaurant din Beirut

2 mai. 00:00   Externe
1133 0

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat ministrul de Interne şi serviciul de pompieri.

"Opt victime au murit prin asfixiere în interiorul restaurantului", a declarat agenţia oficială de ştiri Ani, citînd serviciul de pompieri din Beirut, notează Noi.md cu referire la agerpres.

Pompierii au stins un incendiu într-un mic restaurant din capitală după ce "o scurgere de gaz a provocat o explozie în restaurant", a adăugat Ani, citînd aceeaşi sursă.

Ministrul de Interne Bassam Mawlawi, care s-a deplasat la faţa locului, a declarat presei că cel puţin opt persoane au fost ucise "prin asfixiere".

Accidentul "arată că acest loc nu a respectat standardele de siguranţă publică", a deplîns situaţia deputatul Ibrahim Mneimneh, care a vizitat şi el locul incendiului.

Economia Libanului este în cădere liberă de la sfîrşitul anului 2019, ceea ce agravează o problemă de supraveghere publică de lungă durată existentă în mai multe sectoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?