Eurovision stiri: 511
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Pavel Stratan, în calitate de model la Kasta Morrely Fashion Week (FOTO)

30 oct. 2015,, 17:00   Showbiz
4692 0

Pavel Stratan, în calitate de model la Kasta Morrely Fashion Week
Foto: facebook.com

Pe parcursul a două zile, 28-29 octombrie curent, la Iași s-a desfășurat Festivalul „Kasta Morrely Fashion Week. Printre modelele care au urcat pe podium a fost și interpretul moldovean Pavel Stratan, relatează NOI.md.

Pavel Stratan a fost modelul care a prezentat unul dintre costumele bărbătești marca „Sartoria Robu”. Interpretul a deschis show-ul, iar pentru el este a doua experiență în calitate de model. Acesta obișnuiește să poarte costume marca „Sartoria Robu”, după ce anul trecut a îmbrăcat primul costum creat de designerul Daniel Robu.

Originar din Săbăoani, Daniel Robu și-a pus bazele meseriei în România și s-a desăvîrșit ca maestru croitor în Italia. Actualmente este reprezentant al Academiei Naționale a Croitorilor din Italia pentru regiunea Piemont.

Marca „Sartoria Robu” respectă standardele superioare ale artizanatului tradițional italian. Portofoliul designerului cuprinde, printre multe alte personalități, și un șeic din țările arabe, premierul actual al României, senatori, fotbaliști ai clubului „Juventus”, interpretul Pavel Stratan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?