X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Streleț: Opinia publică să ceară rezultatele anchetei în cazul concesionării Aeroportului

29 oct. 2015,, 11:05   Politică
2614 1

Streleț: Opinia publică să ceară rezultatele anchetei în cazul concesionării Aeroportului
Foto: noi.md

Premierul Valeriu Streleț afirmă că acuzațiile la adresa sa precum că s-ar fi transformat în promotorul intereselor lui Vlad Filat, imediat cum acesta a fost reținut, sînt neîntemeiate. Declarația a fost făcută de la tribuna centrală a Parlamentului, în timpul examinării moțiunii de cenzură asupra Guvernului, notează NOI.md.

Și acuzațiile socialiștilor privind neglijarea atribuțiilor de serviciu sînt nejustificate, susține Valeriu Streleț.

„Cerința premierului în raport cu concesionarea Aeroportului nu știu cum poate fi considerătă o acțiune de apărare a lui Vlad Filat, asta presupune verificarea modului de concesionare a Aeroportului. Cînd am cerut anchetă în acest caz, m-am axat pe declarațiile lui Viorel Chetraru precum că o bună parte din banii furați de la BEM să-i căutăm la Aeroport. Comisia specială urmează să spună pînă vinerea viitoare dacă există motive pentru rezilierea contractului de concesiune a Aeroportul”, a menționat Streleț.

„Reprezentanții mass-mediei, opinia publică să ceară pe 6 noiembrie rezultatele anchetei în cazul concesionării, indiferent dacă voi fi eu premier sau nu. Provocările care ne stau în față sînt fără precedent”, a adăugat Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?