X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Mijloacele Fondului naţional pentru dezvoltare regională au fost redistribuite

28 oct. 2015,, 16:45   Economie
2552 0
Средства Национального фонда регионального развития перераспредели
Foto: newsmaker.md
Mijloacele financiare ale Fondului naţional pentru dezvoltare regională, prevăzute pentru realizarea proiectelor în anul 2015, au fost redistribuite. Această chestiune a fost coordonată în cadrul şedinţei Consiliului Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR), susţinute de viceprim-ministrul, ministrul Economiei, Stephane Bride, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului Ministerului Economiei, Consiliul nominalizat a discutat problema redistribuirii surselor financiare ale Fondului naţional pentru dezvoltare regională în 2015 şi, ţinînd cont de potenţialul valorificării mijloacelor Fondului pînă la finele acestui an, Consiliul a decis să micşoreze, la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, finanţarea pentru 16 proiecte cu peste 87 de milioane de lei.

Totodată, pentru trei proiecte ce ţin de reparaţia a trei drumuri locale şi intensificarea dezvoltării social-economice a localităţilor după cursul inferior al rîului Nistru, din zona de stepă şi încurajarea turismului în zona de frontieră, s-a decis să se aloce suplementar circa 46 de milioane de lei. Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale a hotărît, de asemenea, să numească oraşul Comrat în calitate de centru al regiunii de dezvoltare a UTA Găgăuzia.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?