X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Sute de tineri au venit să-și demonstreze talentul la preselecțiile pentru un concurs internațional (VIDEO)

20 oct. 2015,, 15:00   Societate
3076 0

Sute de tineri au venit să-și demonstreze talentul la preselecțiile pentru un concurs internațional (VIDEO)
Foto: noi.md

Sute de tineri au făcut coadă astăzi la Hotelul „Codru” din capitală pentru a-și demonstra talentul și a cuceri juriul de la „Românii au talent”, relatează NOI.md.

De dimineață, cîțiva zeci de tineri s-au grăbit să se înscrie la cea mai amplă competiție de talente ce se dă pe teritoriul țării vecine. Dacă la prima oră cînd a fost dat startul înscrierilor erau cîțiva participanți pe listă, atunci pînă seara tîrziu, potrivit organizatorilor, se adună sute.

Printre cei care au hotărît să-și încerce talentul se numără tineri de 12-13 ani, dar și persoane mai vîrstnice. Fiecare vrea să-și ispitească norocul și cine știe, poate ajung să cîștige și marele premiu, de 120 de mii de euro.

„Sis n bro” este o trupă de dans din Chișinău. Sînt laureați la o mulțime de concursuri și campionate de dans din țară și de peste hotare. Doi ani consecutivi au participat la „Moldova are talent”, însă nu au reușit să treacă toate etapele. Anul acesta s-au adunat doar antrenorii și au hotărît să impresioneze juriul cu orice preț.

O altă concurentă care vrea să-și arate talentul este laureata concursului „Ploaia de stele”, Loredana, în vîrstă de 13 ani. Va încerca, cu ajutorul cîntecului „Niciodată să nu spui niciodată”, să treacă măcar de preselecții.

În premieră, la acest concurs au venit și doi tineri care își vor demonstra talentul prin luptă scenică. Astfel de lupte nu s-au mai întîlnit în etapele concursului pînă acum. Participanții au 25 de ani și, ghidîndu-se de principiul „dacă merg toți, de ce să nu încercăm și noi?!”, speră să ajungă pe scena mare la „Românii au talent”.

Organizatorii susțin că din totalul de participanți care s-au înscris astăzi la preselecții vor trece doar cîțiva.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?