Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Gala Generozității – cel mai amplu eveniment caritabil al anului

20 oct. 2015,, 11:45   Societate
2311 0

Гала щедрости – самое важное благотворительное событие года
Foto: totul.md

Pe 24 octombrie, CCF Moldova și HHC Marea Britanie, alături de Soprana Valentina Naforniță, care este și patroana organizației, vor celebra generozitatea în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Generozității 2015, informează NOI.md.

Evenimentul din anul acesta va reuni nume notorii și invitați speciali din țară și de peste hotare într-un concert de excepție, urmat de prezentarea și degustarea unui nou vin exclusiv. Printre invitații speciali se numără Valentina Naforniță alături de soțul ei, baritonul și solistul Operei din Viena, Mihai Dogotari, Chișinău Youth Orchestra și pianistul român Sergiu Tuhușiu.

Banii adunați din vînzarea biletelor vor merge la finalizarea construcției primei case comunitare din Chișinău – Casa Viitorului”, unde vor locui 12 copii abandonați și cu dizabilități severe.

Gala Generozității va fi urmată de o cină elegantă și o licitație de obiecte de valoare, iar banii colectați din aceasta vor folosiți tot pentru Casa Viitorului.

„Cu mare drag mă implic în acțiuni de caritate de fiecare dată, inclusiv în acest an. Sper ca de data aceasta să iasă un eveniment și mai frumos. Eu pregătesc un program mult mai vast și mai colorat, pe care am să-l interpretez în compania Chișinău Youth Orchestra”, a declarat Valentina Naforniță pentru ea.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?