X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Liderul „Partidului nostru” i-a răspuns primarului de Chişinău

13 oct. 2015,, 15:20   Politică
10499 6
Foto: noi.md
Liderul "Partidului Nostru", primarul de Bălţi, Renato Usatîi, a reacţionat la afirmaţiile ofensatoare ale vicepreşedintelui Partidului Liberal, primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă. Acesta din urmă, caracterizînd ieri acţiunile de protest din centrul capitalei, a spus despre Usatîi şi liderul PSRM, Igor Dodon, „Dva debila eto sila”.

Usatîi a scris pe reţelele de socializare că "primarul de Chişinău se joacă de-a şeful, decizînd că poate împărți şi stăpîni".

El a menţionat că, în opinia lui Chirtoacă, în Piaţa Marii Adunări Naţionale stau protestatari sinceri, iar cei de la Parlament vor să obţină dividende politice.

"Nu cred că poporul Moldovei va înghiţi din nou momeala. 20 de ani sîntem împărţiţi în de stînga, şi de dreapta, proruşi şi proromâni, şi din nou omul, care are legătură directă cu regimul jefuitor şi incompetent de la Chişinău şi din Moldova, vorbeşte despre protestatari buni şi răi", a scris Usatîi, care consideră că "societatea moldovenească a crescut deja din această grădiniţă de copii".

El a confirmat că societatea din Republica Moldova cu adevărat este divizată în două.

"Societatea este împărţită în hoţi şi cei jefuiţi. Primarul Chişinăului, în pofida criticii la adresa PLDM şi PDM, la sigur este de partea hoţilor", consideră preşedintele Partidului Nostru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?