X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Dodon: Noi începem eliberarea Moldovei de sub acest regim

4 oct. 2015,, 11:50   Politică
5890 10
Додон: Мы начинаем освобождение Молдовы от режима
Foto: socialistii.md
Deputații din Partidul Socialiștilor au venit astăzi în Parlament la locurile lor de muncă, ca să desfășoare ședința extraordinară a Legislativului și să inițieze eliberarea Moldovei de sub regimul oligarhic. Ei insistă asupra demiterii din funcții a conducătorilor unui șir de structuri de stat, inițierii punerii sub acuzare a Președintelui țării Nicolae Timofti, demiterii Guvernului, dizolvării Parlamentului și organizării alegerilor anticipate.

Acest fapt l-a declarat liderul Partidului Socialiștilor Igor Dodon, adresîndu-se manifestanților din „Orășelul Victoriei”, organizat de opoziția de stînga în fața sediului Parlamentului, transmite NOI.md. El a menționat că socialiștii cer convocarea ședinței extraordinare a Parlamentului, ca să soluționeze problemele de interes pentru toți cetățenii, care solicită demiterea vinovaților de furtul miliardului și haosul din țară, tragerea lor la răspundere.

„Poporul cere organizarea alegerilor parlamentare anticipate”, - a declarat Igor Dodon. El a menționat că fracțiunea Partidului Socialiștilor intenționează să obțină adoptarea în Parlament a deciziilor privind demisia unui șir de conducători ai structurilor de stat, inițierea demiterii Guvernului și punerii sub acuzare a Președintelui țării Nicolae Timofti, care n-a acceptat să-și dea benevol demisia în termenii stabiliți la solicitarea a zeci de mii de oameni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?