X 
Eurovision stiri: 511
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Duminică, la Chișinău vor avea loc două mitinguri separate

2 oct. 2015,, 11:16   Politică
4145 1
В Кишиневе в воскресенье параллельно пройдут два митинга
Foto: ipn.md
Duminică, 4 octombrie, în centrul Chișinăului vor avea loc două acțiuni antiguvernamentale de protest, organizate de Platforma Civică „Demnitate și Adevăr” pe de o parte, și PSRM și Partidul Nostru, pe de altă parte.

Liderul Partidului Nostru, primarul de Bălți, Renato Usatîi, a anunțat în orășelul de corturi din fața Parlamentului că pe 4 octombrie, cu începere de la ora 12.00, va fi organizată o acțiune de protest a socialiștilor și adepților Partidului Nostru.

„S-a discutat despre felul în care să ne îmbrăcăm duminică. Ne vom îmbrăca călduros, vom lua termosuri cu ceai fierbinte, pentru că am putea să ne reținem mult timp. Iar după ce vom obține victorie, vom organiza alegeri corecte și oamenii singuri vor decide cu cine să voteze”, a declarat Usatîi.

Și mitingul adepților Platformei „DA” se va desfășura pe 4 octombrie, cu începere de la 12.00. Organizatorii au anunțat despre aceasta acum o săptămînă.

Amintim că acțiunile de protest ale Platformei Civice „DA” au demarat pe 6 septembrie, iar PSRM și Partidul Nostru și-au început acțiunile antiguvernamentale pe 27 septembrie. Revendicările celor două tabere coincid în mai multe privințe.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?