X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Liderul „Partidului Nostru”: Moldova nu are nevoie de un preşedinte de care rîde poporul

29 sep. 2015,, 08:50   Politică
6455 25
Foto: noi.md
„Demisia preşedintelui Timofti este obiectivul numărul unu. Şi nu doar pentru că va duce la alegeri anticipate. Ţara nu are nevoie de un preşedinte de care rîde poporul. El este bun doar pentru a sta lîngă Arcul din centrul capitalei, iar copiii să se fotografieze cu el contra 10 lei”, a declarat liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, în cadrul videoconferinței Chișinău-Moscova, relatează NOI.md.

Potrivit lui, Timofti foarte bine știa despre toate infracțiunile care se comit. „Șeful statului a urmărit în linişte o serie de ilegalităţi ce s-au comis în Republica Moldova. Este vorba atît de furtul miliardului, cît şi de modul abuziv în care partidul nostru a fost exclus din cursa electorală. Nu este cazul să se justifice că „a vrut, dar nu i s-a permis”, a spus politicianul.

El a lansat un avertisment la adresa președintelui moldovean: „Dacă pînă la sfîrşitul săptămînii nu îşi va prezenta demisia, asta doar va înrăutăţi situaţia lui. Duminica, în timpul protestelor de la Condriţa, unde se află reședința președintelui, el a fugit de noi, dar nu va putea fugi permanent”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?