Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Cabinetul de miniștri al FR a dispus să încurajeze migrarea specialiștilor din străinătate

28 sep. 2015,, 15:45   Externe
3073 4
Foto: ru.sputnik.md
Șeful Serviciului Federal de Migrație al Rusiei (SFM) consideră că în acest an de Programul de Stat Rus de acordare a sprijinului în cazul migrării voluntare în Federația Rusă a compatrioților care locuiesc în străinătate vor beneficia circa 150 de mii de persoane.

Guvernul FR a dispus să se elaboreze propunerile pentru acordarea sprijinului în cazul migrării voluntare în Rusia a inginerilor, savanților și studenților care locuiesc în străinătate, se menționează în comunicatul Cabinetului de miniștri rus.

„În atenția SFM al Rusiei (K. Romodanovshi), Ministerului Muncii (M. Topilin), Ministerului Educației și Științei (D. Livanov), Ministerului Industriei și Comerțului al Rusiei (D. Manturov), Agenției Federale a Organizațiilor Științifice a Rusiei … să prezinte pînă la 15 decembrie 2015 în ordinea stabilită de Guvernul Federației Ruse propunerile privind elaborarea proiectelor programelor regionale de acordare a sprijinului în cazul migrării voluntare în Federația Rusă a compatrioților care locuiesc în străinătate sau introducerea modificărilor la programele regionale în vigoare în vederea atragerii specialiștilor – inginerilor și savanților, specializați în problemele științifice și tehnologice, precum și a studenților care locuiesc în străinătate”, scrie în comunicat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?