Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Percheziţii în cazinourile din capitală

20 sep. 2015,, 14:00   Capitala
5091 2

Обыски в столичных казино
Foto: jurnal.md

Percheziţii în cazinourile din capitală. Mai mulţi ofiţeri de investigare a fraudelor economice, în colaborare cu Procuratura, au descins în 16 săli de jocuri de noroc, unde au depistat nereguli grave în activitate. Potrivit oamenilor legii, reţeaua de cazinouri era gestionată de un grup de persoane, suspectate de neachitarea integrală a taxelor şi impozitelor fiscale obligatorii.

Bănuiţii denaturau datele contoarelor electronice ale aparatelor şi rulotelor de joc şi modificau numerele iniţiale de identificare ale acestora pentru a camufla originea şi vechimea lor. Astfel, aparatele erau reutilate prin dublarea celor ordinare, precum şi necontabilizarea încasărilor avute pe timp de noapte şi în zilele de odihnă.

În urma percheziţiilor la domiciliu, dar şi în automobilele, oficiile şi punctele comerciale ale suspecţilor, poliţiştii au ridicat 2 600 000 de lei, bani care nu erau trecuţi în contabilitate. În acest caz a fost iniţiată o anchetă penală. Dacă vinovăţia lor va fi demonstrată, ei riscă amendă în mărime de până la 100 000 de lei fiecare sau chiar închisoare de până la 6 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?