Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Leancă: Am impresia că Streleț se pregătește de anticipate

17 sep. 2015,, 11:00   Politică
3381 7

Leancă: Am impresia că Streleț se pregătește de anticipate
Foto : susanin.ru

Iurie Leancă susține că acuzațiile aduse de premierul Valeriu Streleț la adresa sa sînt rezultatul unor mișcări puse la cale în interiorul PLDM. În cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, politicianul a menționat că fostul său coleg de partid era la curent cu toate problemele din sistemul bancar, inclusiv cu suspiciunile care planau asupra colegilor din PLDM despre posibila implicare în aceste fraude, notează NOI.md.

„Eu personal i-am vorbit domnului Streleț, cînd venea la mine, despre problemele din sistemul bancar, vorbeam despre faptul că se aude că sînt implicați unii colegi de-ai noștri și el îmi spunea: «Iurie, rezistă», pentru că partidul este foarte important. Premierul Streleț prin acuzațiile pe care mi le aduce mie, de fapt, se autoacuză și încearcă să devieze de la probleme reale cu care se confruntă societatea”, a punctat Leancă.

În privința acuzațiile referitoare la concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, liderul PPEM a precizat că această decizie a fost una necesară, doar că modul netransparent în care a fost organizată licitația de către Ministerul Economiei trezește suspiciuni. Iurie Leancă a precizat că la acea perioadă, Streleț s-a pronunțat pentru concesionare, iac acum încearcă să convingă opinia publică că are o altă viziune.

„El este doar porta-vocea partidului pe care îl reprezintă. Acolo, sînt convins, se pun la cale aceste atacuri. Am senzația că domnul Streleț, de fapt, se pregătește de alegeri anticipate. Doar în situația respectivă încerci să găsești pe cineva vinovat și să pui responsabilitatea pe umerii altuia. Am avut o relație foarte bună cu dumnealui și speram că în politică trebuie să fie spațiu pentru corectitudine, dar am constatat că nu e posibil”, a spus Leancă,

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?