Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Săptămâna locuinţei inteligente ©

16 sep. 2015,, 17:25   Business
4522 2
Неделя обустройства вашего дома
Foto: moldexpo.md

Între 17 şi 20 septembrie la CIE Moldexpo se va desfăşura Forum internaţional interactiv

SĂPTĂMÂNA LOCUINŢEI INTELIGENTE,

care va înruni:

  • Expoziţia internaţională specializată de proiecte arhitecturale, soluţii de design, materiale de construcţii, tehnologii şi echipamente pentru o casă modernă CONSTRUCT-HOME, ediţia a IV-a;
  • Expoziţia internaţională specializată de mobilă, utilaje, scule, materiale şi accesorii pentru fabricarea mobilei FURNITURE, ediţia a XVI-a;
  • Expoziţia internaţională specializată de tehnologii şi mijloace de protecţie şi securitate SECURITY, ediţia a XIV-a

Organizator: Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.А.

Suport oficial: Ministerul Economiei al Republicii Moldova

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor al Republicii Moldova

Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova

Со-organizator: Uniunea Producătorilor de Mobilă din Republica Moldova

Parteneri: Centrul Internaţional al Profesioniştilor din Industria Mobilei, Rusia

Uniunea Arhitecţilor din Republica Moldova

Asociaţia Arhitecţilor din Moldova


Forumul va prezenta segmentele pieţei de mobilă, materiale de construcţii şi sisteme de securitate.Formatul evenimentului are menirea să asigure interacţiunea a trei proiecte expoziţionale, va permite prezentarea unui spectru complet de tehnologii şi echipamente pentru amenajarea unei case/locuinţe confortabile şi sigure, și, cel mai important, va oferi participanţilor și vizitatorilor CONTACTE CORECTE şiNECESARE.

CONSTRUCT-HOME este un proiect expoziţional, orientat spre segmentul «casă privată/apartament» care oferă produse și servicii de construcţii şi reparaţii, amenajări interioare şi soluţii de proiectare; spaţiu de interacțiune eficientă dintre profesioniştii din industria de referinţă - designeri, arhitecţi, constructori, reparatori etc. şi producătorii și distribuitorii de materiale de construcții și consumatorii finali. O abordare integrată, care reuneşte designul arhitectural, construcţiile, designul de interior și tehnologiile pentru a oferi în final utilizatorilor tot ce este necesar pentru amenajarea unei case moderne, confortabile și funcționale.

Etalajul Construct HOME 2015 va include o gamă vastă de servicii şi produse din cadrul compartimentelor tematice: materiale de construcţii şi de finisaj, sisteme inginereşti, instalaţii termice, sisteme de încălzire; ferestre, uşi, porţi automate; sisteme de tratare a apei şi multe altele.

Concursul proiectelor arhitecturale laCONSTRUCT-HOME

În cadrul Concursului proiectelor arhitecturale, organizat de Uniunea Arhitecţilor din Moldova şi Asociaţia Arhitecţilor din Moldova, vor fi expuse soluţii arhitecturale originale pentru spaţii de locuit. Un juriu competent va selecta cele mai interesante proiecte.

În premieră la CONSTRUCT-HOME va fi lansat proiectul «Arta reciclării»

Reciclarea deşeurilor este un subiect social important care va fi reflectat într-un proiect nou, în al cărui cadru participanții vor executa din deșeuri industriale decorațiuni de interior. Proiectul va avea o mulțime de ateliere de lucru de folosire a deșeurilor.

FURNITURE – eveniment important pentru piața de mobilă din Republica Moldova, prezintă piaţa de profil, amenajări de interior, stilul și designul modern, cele mai recente tehnologii, materiale de finisaj şi elemente de decor. Expoziţia are un rol important în dezvoltarea pieței de consum, asigurarea acesteia cu mărfuri de înaltă calitate, mobilier confortabil şi estetic de la producători locali și străini.


EXPOZIŢIA va prezenta producători şi distribuitori din Moldova şi Ucraina, care vor expune la standurile FURNITURE 2015 colecţii noi de mobilă şi trandurile industriei mobiliere.

În oferta participanţilor–colecţii de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, camere de zi, pentru camera copiilor, bucătării, precum și mobilier de birou. Accesoriile şi furniturile - mecanisme de deschidere, balamale, mânere, lumini, profile de aluminiu şi multe altele de la producatori europeni de renume, vor completa oferta expoziţională.

Programul de afaceri:Evenimentul-cheie al programului de afaceri va fi SEMINARul INTERNAȚIONAL DE AFACERI pentru conducători ai companiilor de mobilier: Modalităţi de dezvoltare a afacerii cu mobilă în condiţiile instabilităţii economice, organizat de Centrul Internaţional al Profesioniştilor din Industria Mobilei - primul centru specializat din Rusia pentru rezolvarea problemelor profesionale cu care se confruntă industria mobilei.

SECURITY

Expoziţia internaţională specializată SECURITY va deneni platformă de întâlnire a principalilor jucătoride pe piaţa securităţii – producători, distribuitori şi consumatori de mijloace, tehnologii şi servicii de securitate, dar şi reprezentanţi ai structurilor de forţă, oferind o reflectare fidelă a situaţiei actuale şi a tendinţelor principale de dezvoltare a pieţei de securitate.

În cadrul expoziţiei îşi vor prezenta oferta cele mai importante companii de pe piaţa security din Moldova şi Rusia, precum şi subdiviziunile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Varietatea de tehnologii avansate şi echipamente din cele mai noi vor oferi consumatorilor o oportunitate excelentă de a moderniza sistemele de securitate din dotare, de a eficientiza protecţia persoanelor fizice, blocurilor rezidenţiale, birourilor, clădirilor administrative.

An de an expozanţii SECURITY demonstrează produse şi servicii calitativ noi. La standuri vizitatorii vor găsi o gamă largă de soluţii: participanţii vor oferi o varietate de produse proprii, servicii integrate şi produse de la producători internaţionali de renume.

Programul de afaceri:

În cadrul expoziţiei va avea loc prezentarea “Dahua – fă-ţi viaţa sigură”, organizată de compania EXTERIOR SRL.

Pe toată durata expoziţiei vizitatorii vor avea posibilitatea să asiste la un program spectaculos de aplicaţii demonstrative, prezentat de subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Programul detaliat al evenimentelor este disponibil pe site-urile:

- http://www.construct-home.moldexpo.md/
- http://www.furniture.moldexpo.md/
- http://www.security.moldexpo.md/

Inaugurare oficială a Săptămânei locuinţei inteligente va avea loc la
17 septembrie2015, ora 11.00, în faţa pavilionului nr.2 al C.I.E. Moldexpo.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?