Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Leancă: Foarte curînd îi voi face o împrospătare de memorie lui Streleț

16 sep. 2015,, 10:27   Politică
7737 5

Leancă: Foarte curînd îi voi face o împrospătare de memorie lui Streleț
Foto : news.mail.ru

„Prin declarațiile sale din ultima perioadă, Valeriu Streleț demonstrează că el și șefii lui de la guvernare sînt într-o panică profundă”, susține fostul premier Iurie Leancă. Politicianul a făcut unele precizări după ce actualul premier a declarat că anume Guvernul Leancă poartă responsabilitate pentru fraudele din sistemul bancar, notează NOI.md.

„Acestea nu sînt altceva decît niște eforturi disperate să arate că el e neprihănit, încercînd să distragă atenția opiniei publice de la subiectele de actualitate de primă importanță: cine se face responsabil de furtul din sistemul bancar; de ce a fost și este tergiversată începerea fazei a II-a pe investigarea furtului”, se arată într-un comentariu al lui Iurie Leancă.

Liderul PPEM a precizat că va dezvălui în curînd care a fost rolul premierului Streleț în declanșarea crizei în care se află țara. „Foarte curînd îi voi face o împrospătare de memorie consistentă lui Streleț, voi prezenta public cîteva lucruri importante legate de situația social-politică din țară, motivele care au generat această criză fără precedent în care ne aflăm, inclusiv despre rolul, deloc de neglijat, al actualului premier în crearea acestei debandade”, a adăugat Leancă.

Totodată, politicianul a criticat aspru atitudinea premierului față de revendicările protestatarilor.

„Dacă Streleț vorbește despre gafe, cred că ar trebui să conștientizeze că gafa monumentală a fost comisă chiar de el atunci cînd a acceptat funcția de premier ca parte a unui joc murdar, presărat inclusiv cu trădarea de data aceasta a unui alt coleg de partid (candidat la funcția de premier), ale cărui efecte le vedem deja cu toții. Uitați-vă doar cu cîtă aroganță acest «specialist în toate» ne spune, într-un limbaj suburban, că pe cetățeni îi «doare în cot» de modul în care este ales președintele țării”, mai afirmă Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?