Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Ghimpu, despre protestul din PMAN și intențiile Platformei DA (FOTO)

11 sep. 2015,, 09:15   Societate
5086 14

Foto: noi.md

După cinci zile de protest în Piața Marii Adunări Naționale a populației îndemnate de reprezentanții Platformei „Demnitate și Adevăr”, liderul PL, Mihai Ghimpu și-a spus punctul de vedere vis-a-vis de protest, informează UNIMEDIA.

Într-o postare pe Facebook, liderul liberalilor susține că adevăratul interes pentru care luptă Platforma DA, este să exploateze durerea oamenilor pentru ai scoate de la pușcărie pe cei care el îi numește „șefii” Platformei, Viorel și Victor Țopa.

„Sînt oameni care, deşi te însoţesc, nu înseamnă că îţi sînt alături. Sînt oameni care, deşi îţi sînt alături, nu înseamnă că sînteţi împreună. Din păcate, aceasta îi așteaptă și pe oamenii, care pe bună dreptate au ieșit în PMAN. Platforma DA nu face altceva decît să exploateze durerea și nevoile oamenilor. Scopul fiind altul - scoaterea de la pușcărie a șefilor lor, patronii televiziunii Jurnal TV, verișorii Țopa.

Cine va deveni Președintele Republicii, cine va cîștiga alegerile - oamenii lui Putin sau oamenii, care și-au asumat cursul european într-o situație foarte delicată și periculoasă, pentru ei nu contează. Pentru ei nu contează nici cu cine vom fi după alegeri, cu UE sau cu Rusia”, menționează Ghimpu în postarea sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?