Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

PSRM cere eliberarea grupului de protestatari condus de Petrenco

8 sep. 2015,, 14:20   Politică
3961 3
ПСРМ требует освободить группу протестующих под руководством Петренко
Foto: blogspot.md
Despre aceasta a declarat președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi, relatează Actualități.md.

Igor Dodon a subliniat faptul că PSRM se solidarizează cu protestatarii care au fost reținuți pe 6 septembrie în fața Procuraturii Generale.

“Cerem eliberarea grupului de protestatari conduși de Grigore Petrenco și suntem gata să venim cu orice susținere de ordin juridic în ajutorul acestora”, a spus el.

Liderul PSRM Igor Dodon a menționat că se așteaptă că și alte partide și organizații vor veni cu un mesaj de susținere a protestatarilor reținuți.

“Lupta politică împotriva guvernării corupte presupune și un gram de colegialitate, deci să nu demonstrăm egoism de grup”, a declarat liderul PSRM.

Amintitim că duminică, pe 6 septembrie, în timpul și după protestul din fața Procuraturii Generale au fost reținute mai multe persoane, printre care și Grigori Petrenko, precum și foștii deținuți politici Mihail Amerberg și Pavel Grigorciuc. Toți ei se află încă în arest.

Ieri, în apartamentele deținuților dar și a rudelor acestora, precum și în biroul "Blocului Roșu" au avut loc percheziții.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?