Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Timofti, Candu și Streleț, invitați la discuții de protestatari

7 sep. 2015,, 13:16   Politică
3122 5

Timofti, Candu și Streleț, invitați la discuții de protestatari
Foto : omg.md

Reprezentanții Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” i-au invitat pe șeful statului, Nicolae Timofti, premierul Valeriu Streleț, și spicherul Andrian Candu, la discuții. Invitația a fost relansată după ce ieri demnitarii au refuzat să iasă în Piața Marii Adunări Naționale, notează NOI.md.

„Premierul Streleț a înțeles ieri foarte clar care este doleanța mulțimii. Dînsul ne-a spus că va discuta cu colegii și abia la ora 17.00 ne-au spus că ei nu vin aici. Astăzi am decis că vom continua demersurile noastre cetățenești și să le trimitem scrisorile în continuare. S-a decis ca atît președintele, premierul, cît și spicherul să se întîlnească pe parcursul zilei de astăzi cu grupul de intermediere și reprezentare. Astăzi, nu mai tîrziu”, a precizat reprezentantul platformei Andrei Năstase.

Activistul a anunțat că pe parcursul zilei vor avea loc discuții și cu reprezentanții misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău. „Dacă acești guvernanți nu vor înțelege că trebuie să vorbească cu poporul fără intermediari, le vom cere partenerilor să intervină”, a spus Năstase.

Acesta a mai anunțat că acumulările de resurse financiare în fondul Platformei Civice depășesc 100 de mii de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?