Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Naforniță: Nu am crezut vri-odată că o să am parte de această onoare

27 aug. 2015,, 13:00   Societate
3611 2

Foto : moldovenii.md

Ieri, 26 august, a avut loc Gala Premiilor Naționale, în care au fost decernați peroanele care au adus un aport enorm în dezvoltarea țării, transmite NOI.md.

Una dintre laureatele Premiului Național, ediția 2015, este soprana Valentina Naforniță. Aceasta a ținut să mulțumească părinților pentru tot ce i-au oferit aceștia pe parcursul vieții și a accentuat faptul că acest premiu este unul foarte important în cariera sa.

„Nu am crezut vri-odată că o să am parte de această onoare. Acest premiu este extrem de important pentru mine. Mă bucur din suflet de înaltele aprecieri pe care le primesc. Vreau să mulțumesc părinților pentru educația pe care am primit-o, pentru cele mai frumoase clipe din viața mea petrecute acasă, pentru că nu mi-au permis să las mîinele jos, însă m-au încurajat și m-au ajutat mereu. Mulțumesc doamnei Ministru al Culturii pentru încrederea pe care a avut-o în mine și pentru susținerea pe care am primit-o” a declarat Valentina Naforniță în cadrul ceremoniei de decernare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?