Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Conducerea CFM a respins acuzațiile lui Petrenco

25 aug. 2015,, 15:15   Societate
2693 0
Руководство ЖДМ опровергло обвинения Петренко
Foto: wiki-turizm.ru
Conducerea Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova” a infirmat acuzațiile președintelui Partidului Casa Noastră Grigore Petrenco, precum că angajații CFM nu și-au ridicat salariile din luna mai și întreprinderea urmează a fi privatizată, relatează NOI.md. Comentînd declarațiile respective ale politicianului din opoziție, Întreprinderea de Stat „CFM” le-a calificat drept nefondate şi a spus că ele nu corespund realităţii.

În comunicatul ÎS „CFM” se menționează că informațiile sonorizate de Grigore Petrencosînt tendențioase, menite să dezbine angajații CFM și să-i promoveze scopurile politice.

În document se specifică că noua conducere a achitat integral salariile pentru luna mai și că pe moment a demarat plata salariilor pentru luna iunie curent. Mai mult, obiectivul directorului general Iurii Topală este lichidarea tuturor restanțelor salariale pînă la finele anului 2015. După cum se menționează, șeful CFM va depune eforturi pentru soluţionarea tuturor problemelor existente în cadrul instituţiei. În acest sens, Iurii Topală contează pe profesionalismul şi înţelegerea angajaţilor de la CFM și le mulțumește pentru răbdare și încredere.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?