Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Foștii lucrători de la BEM, BS și UB sînt invitați să se angajeze la Poșta Moldovei

24 aug. 2015,, 16:30   Societate
3237 0

Foto: noi.md

Directorul General al ÎS „Poșta Moldovei”,Serghei NASTAS, a declarat într-o conferință de presă, că pînă la 1 septembrie și după această dată, foștii lucrători de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank sînt îndemnați să se angajeze ca operatori în oficiile poștale.

El afirmă că la moment sînt 64 de posturi vacante în oficiile din Chișinău și 10 posturi la Bălți. Deși îndemnul este făcut către toată populația, foștii angajați ai băncilor sus menționate vor avea prioritate.

În ceea ce privește salariul viitorilor angajați, directorul a specificat că un salariul mediu al unui operator din cadrul oficiilor poștale constituie suma de 4.400 de lei.

Serghei NASTAS a mai adăugat că pregătirile oficiilor poștale din țară sînt pe ultima sută de metri. Dacă pînă acum se eliberau pensii și îndemnizații în valoare 9 miliarde de lei , după 1 septembrie numărul acestora va crește cu încă 1.700.000.000.

Pentru a face față fluxului mare de utilizatori, instituția a întreprins un șir de măsuri: deschiderea a încă zece agenții în Chișinău și alte trei la Bălți, schimbarea graficului de lucru al operatorului și crearea noii aplicații „Factura”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?