Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Poşta Moldovei face tot posibilul pentru ca din 1 septembrie să nu fie întâmpinate dificultăţi la acordarea indemnizaţiilor

24 aug. 2015,, 15:50   Societate
3526 0
Posta Moldovei делает все необходимое, чтобы с 1 сентября выдавать пособия без задержек
Foto: noi.md
Către 1 septembrie Poşta Moldovei a întreprins o serie de măsuri pentru pregătirea instituţiilor pentru deservirea beneficiarilor de pensii şi indemnizaţii, care anterior le ridicau la Banca Socială şi Banca de Economii.

Potrivit agenţiei "Infotag", directorul general al Poşta Moldovei., Serghei Nastas, a spus luni, într-o conferinţă de presă, că cu acest scop a fost extins orarul de lucru, au fost deschise 10 oficiilor poştale noi la Chişinău şi Bălţi.

"Iar pentru a simplifica lucrul operatorilor şi a economisi timpul clienţilor noi am creat o aplicaţie mobilă pentru achitarea serviciilor comunale şi am instala în oficiile mari sisteme de numerotare electronică", a spus el.

Directorul a menţionat că este dispus să acorde 64 locuri de muncă angajaţilor Băncii de Economii, 54 la Chişinău şi 10 la Bălţi.

Beneficiarii, care preferă să obţină pensia şi indemnizaţia pe card, vor putea direct la oficiul Poşta Moldovei să obţină gratis un card Victoriabank.

"Din toate băncile, cu care cooperăm, Victoriabank oferă cele mai avantajoase condiţii", a motivat Nastas, menţionând că pentru comoditatea cetăţenilor în ţară vor fi instalate alte 600 de terminale ale acestei bănci comerciale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?