Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Concurs pentru postul de director al „CFM”: încercarea nr. 6

14 aug. 2015,, 11:45   Business
4178 2
Конкурс на должность нового директора МЖД: попытка №6
Foto: moldova.md
Consiliul de Administraţie al Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova” anunţă concurs pentru suplinirea postului de director general – al şaselea în ultimii cinci ani, informează NOI.md

La concurs pot participa persoane cu vîrsta de la 30 de ani, cu experienţă de muncă cel puţin 10 ani, într-o funcţie de conducere – de cel puţin opt ani. Experienţa de muncă la „CFM” constituie un avantaj. Candidatul trebuie să posede cunoştinţe şi experienţă în domeniul managementului financiar, marketingului, organizării şi reorganizării întreprinderilor, gestionării crizelor.

Solicitantul trebuie să aibă studii tehnice, economice sau juridice superioare. Studiile în domeniul transportului feroviar constituie, de asemenea, un avantaj.

Candidatul la funcţia de director al „CFM” trebuie să aibă o viziune clară, expusă sub formă de concept, despre situaţia economică a întreprinderii, a infrastructurii acesteia şi a materialului rulant, despre reformarea „CFM” şi dezvoltarea ei. Încă o cerinţă este cunoaşterea fluentă a limbii de stat şi ruse. Cunoaşterea unei limbi străine constituie un avantaj. Dosarele pot fi depuse pînă pe 4 septembrie, inclusiv.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?