X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Clima a fost numit în funcția de inspector principal al Inspecției Juridice pe lîngă CSJ

12 aug. 2015,, 10:15   Societate
2902 0
Foto: zdg.md
Judecătorul Nicolae Clima a fost desemnat în funcția de Inspectorul principal al Inspecției Juridiciare de pe lîngă Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM). Pentru această decizie au votat toți membrii CSM, care au fost prezenți la ședința de marți.

După cum i-a comunicat agenției Infotag membrul CSM Teodor Cîrnaț, Clina a fost singurul dintre cei cinci inspectori ce activează acum în cadrul Inspecției, care a pretins la această funcție.

„Din cinci inspectori doi sînt pensionari. Clima, de fapt, este la fel pensionar. El a ieșit la pensie în mai, dar și-a continuat activitatea în calitate de inspector. A fost un moment tensionat pînă la votarea de astăzi, legat de pensia lui Clima. S-a decis că el va primi și salariul lunar cu adaos, în valoare de 14 mii de lei, și pensia stabilită în valoare de 10 mii de lei. Funcțiile inspectorului principal nu diferă de cele ale unui inspector de rînd. Principala lui obligațiune este repartizarea plîngerilor pe numele judecătorilor între colegii săi”, a comunicat el.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?