X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 507

Sofia Rotaru s-a mutat cu traiul într-o suburbie a Kievului

7 aug. 2015,, 12:00   Showbiz
11140 6

Foto: ucoz.net

Renumita interpretă Sofia Rotaru nu mai are concerte în Federația Rusă, fiind invitată acolo doar la petreceri private. Artista va cînta în curînd la concertul organizat la Kiev de Ziua Independenței Ucrainei. Dezvăluirile au fost făcute de sora interpretei Lidia Hleabici pentru publicația „Bulevardul lui Gordon”.

Sofia Rotaru locuiește în prezent în localitatea Koncea-Zaspe din preajma Kievului, împreună cu fiului său, Ruslan, nora și nepoțica.

Pe 7 august, toată familia intenționează să meargă în satul de baștină al interpretei, din Bucovina, unde în prezent locuiesc frații ei. Acolo vor sărbători ziua de naștere a Sofiei Rotaru, care împlinește 68 de ani.

„Sofia va sta o săptămînă întreagă la casa părintească. Vom întinde o masă… Ea întotdeauna cere mămăligă, brînză și smîntînă și o găină coaptă în smîntînă. Aceasta e mîncarea noastră tradițională. Ce poate fi mai bun?”, a spus sora artistei.

Rudele îi pregătesc Sofiei Rotaru un cadou special de ziua ei – un tablou realizat de un pictor bucovinean în care va apărea un peisaj local. „Sonia aici a crescut, a învățat. Îi sînt dragi aceste locuri și nu îi va încurca un tablou. În rest, ea are de toate”, a adăugat Lidia Hleabici.

Sora artistei a mai dezvăluit că Sofiei Rotaru îi merg prost și afacerile pe care le are în Crimeea. Hotelul și restaurantele deschise pe plajă duc lipsă de clienți, iar cei care vin dispun de puține mijloace bănești.

În altă ordine de idei, Lidia Hleabici a spus că Sofia Rotaru nu intenționează să-și facă pașaport rusesc, pentru că Ucraina este patria ei.

„Familia noastră îi ajută pe militarii ucraineni care luptă în estul țării. Le-am donat mașina noastră de marca „Niva” și le-am transmis băieților 120 de borcane cu dulceață preparată de mine. Sofia a ajutat cu bani”, a precizat Lidia Hleabici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?