X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Copiii premierului: află unde studiază și cu ce se ocupă (FOTO)

6 aug. 2015,, 12:45   Societate
7858 3

Дети премьера: где они учатся и чем занимаются?
Foto: tribuna.md

În cadrul unui interviu, Premierul a spus că fiul său mai mare, Alex, își face studiile peste hotare și și-ar dori să îi calce pe urme.

„Alex studiază la Universitatea din Reading, nu departe de Londra, relații internaționale, economie, diplomație – tot setul acesta de științe. Este foarte implicat în ceea ce face și manifestă interes față de politică. A realizat un stagiu fără salarizare la Ambasada Republicii Moldova din Londra și a produs o impresie foarte bună. Cred că merită să își încerce forțele în politică, dar peste cîțiva ani. Deocamdată trebuie să se mai bucure de tinerețe, căci are abia 20 de ani”, a menționat demnitarul.

Potrivit spuselor sale, cel de-al doilea fiu, Victor, este elev la Liceul „Spiru Haret”, în curînd va împlini 17 ani. Prim-ministrul a spus că „el are un spectru total opus de cel al lui Alexandru: vreo trei ghitare, un flaut, un skateboard și plete lungi”. „Să vedem ce va ieși, dar nu intervin în viața lui, îl las să se dezvolte așa cum vrea el, doar îi dau anumite repere”, a precizat Valeriu Streleţ.

„Iar fetițele sînt cele care îmi oferă multă energie. Sînt încă mici: Anastasia împlinește la toamnă 6 ani, iar Domnica a împlinit recent doi. Ambele mă așteaptă seara acasă și îmi sar în brațe. Sînt doza de energie și optimism pentru zilele ce urmează”, a mărturisit Valeriu Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?