Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

A fost anunțată data organizării concursului pentru selectarea companiei care va continua investigarea „Kroll”

6 aug. 2015,, 09:42   Economie
3138 2
Названа дата объявления конкурса по отбору компании для продолжения расследования Kroll
Foto: kp.md
Concursul pentru selectarea companiei internaționale care va continua investigația începută de compania „Kroll„ privind încălcările comise la „Banca de Economii”, „Banca Socială” și „Unibank” urmează să fie anunțat luni, 10 august. Informația a fost comunicată de premierul Valeriu Streleț după ședința Comitetului Național pentru Stabilitate Financiară, informează NOI.md.

Șeful Executivului a menționat că proiectul sarcinii tehnice pentru participanții la concurs, care a fost coordonat în prealabil cu partenerii Republicii Moldova, a fost îmbunătățit. În zilele următoare documentul va fi coordonat definitiv cu FMI și Banca Mondială. Totodată, Valeriu Streleț a precizat că, indiferent de obiecțiile acestor structuri internaționale, concursul pentru selectarea companiei urmează să fie anunțat pe 10 august.

Anterior Valeriu Streleț s-a pronunțat pentru demararea cît mai rapidă a celei de-a doua faze de investigare a fraudelor la cele trei bănci problematice, restituirea banilor scoase din bănci peste hotare și pedepsirea celor vinovați.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?