X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1388
Preşedintele stiri: 4015

Deputatul Sârbu nu se vede din hârtii

5 aug. 2015,, 12:15   Politică
4250 5

Deputatul Sârbu nu se vede din hârtii
Foto : deschide.md

L-am sunat pentru a-l întreba de planuri ce vacanță are, însă l-am aflat ”împotmolit” în documente și rapoarte care i-au rămas restanță din sesiunea parlamentară de primăvară. Vorbim despre deputatul Sergiu Sârbu, care la această oră se află în biroul său de la sediul PD și întocmește raportul Comisiei speciale pentru verificarea președintelui și membrilor CNI.

În listă așteaptă și analiza unui aviz al Consiliului Europei, dar și mai multe proiecte de legi care trebuie luate la puricat. ”Trebuie să-i prezint speakerului acest raport, mai am puțin de lucru la el, până acum am fost prins cu negocierile, elaborarea acordului, programului de guvernare și tot așa”.

Zice totuși, că de dragul familiei își va face câteva zile libere pentru a-și duce fetița la mare, ea fiind mare amatoare de apă. ”Încă n-am decis unde.... vedem atunci pe loc: fie Turcia, fie Bulgaria, nu putem merge prea departe cu cea mică”. În rest, Sergiu Sârbu ne anunță că îl vom găsi la birou.

Potrivit statisticii publicate de Secretariatul Parlamentului, Sergiu Sârbu a lipsit în sesiunea trecută o singură dată când a mers într-o deplasare de serviciu.

Amintim că sesiunea parlamentară de primăvară s-a încheiat pe 31 iulie, deputații urmând să revină la muncă spre sfârșitul lunii septembrie, sau începutul lunii octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?