X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Presa a publicat materiale compromiţătoare despre Putin

4 aug. 2015,, 19:00   Externe
17939 32

Foto: reuters.com

Președintele FR Vladimir Putin în timpul activităţii sale în calitate de "spion" în RDG era pasionat de otrăvuri puternice, relatează replyua.net.

Despre aceasta scrie presa germană, cu referire la cercetătorii şi oamenii de ştiinţă locali. Potrivit acestora, Putin se interesa de otrăvurile mortale care nu lasă urme şi induc anchetei ideea că victima s-ar fi sinucis. Președintele Rusiei se ocupa de studierea detaliată a tuturor informațiilor disponibile. În același timp, cercetătorii nu sînt de acord cu privire la statutul lui Putin – era o "molie palidă", care spiona în RDG și nu avea sarcini importante sau o persoană foarte importantă care manipula oamenii la discreția sa și continuă să facă acest lucru şi acum. Autorii mentioneaza datele serviciului est-german de informații STASI, potrivit cărora Putin, fiind șeful departamentului KGB în Germania de Est, încerca să construiască o rețea de spionaj în Dresda.

De asemenea, au aparut informații de la un coleg al lui Putin, care îşi aduce aminte cum actualul preşedinte rus soloicita informații de la omul de știință german, care era specializat in otrăvuri și materiale radioactive.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?