X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Presa: Se pregăteşte un atentat la viaţa lui Poroșenko

4 aug. 2015,, 15:50   Externe
5040 10

Foto: ruvr.ru

În dimineața zilei de 30 iulie curent, pe site-ul ziarului israelian Haaretz a fost publicat un articol, cum radicalii naționalişti din "Sectorul de dreapta" pregătesc un atentat asupra președintelui Ucrainei, informează time-news.net.

Timp de oră de la publicare Haaretz a eliminat articolul, declarînd că articolul a dispărut din cauza încălcării politicii editoriale a ziarului israelian. Însă cititorii și experți, din fericire, au reuşit să facă screenshot-uri ale articolului, care a fost eliminat.

În articol se afirma că sursele din Mossad raportează că radicalii din Ucraina intenţionează să scape concomitent de Poroșenko și Iaroş.

Planurile de eliminare a președintelui ucrainean Poroșenko sînt elaborate de grupul separatist radical al "Sectorului de dreapta", așa-numitul UNA-UNSO. Militanții sînt înfuriaţi de comportamentul lipsit de caracter al lui Dmitri Iaroş, care a mers la compromis cu autoritățile. Potrivit lor, Iaroş doar simulează lupta revoluționară cu birocrația și oligarhii.

După evenimentele din Mukacevo s-a decis pregătirea atentatului împotriva principalului trădător, Poroșenko. Întreaga operațiune urmează să fie realizată astfel, încît responsabilitatea să-i revină lui Iaroş, care va fi făcut "țap ispășitor".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?