Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Palihovici către oponenți: Încetați cu acuzațiile gratuite!

31 iul. 2015,, 15:52   Politică
3273 5

Palihovici către oponenți: Încetați cu acuzații gratuite!
Foto: unimedia.info

Actuala sesiune de primăvară-vară a Parlamentului a fost una dintre cele mai tensionate, marcată de multe provocări și decizii cruciale. Despre acest lucru a vorbit astăzi vicepreședintele Parlamentului Liliana Palihovici la finalul ședinței de încheiere a sesiunii parlamentare, notează NOI.md.

„Sesiunea actuală fost una cu temperaturi sporite, cu tensiuni la cote maxime, una cu lecții, sper că învățate de către toți, această sesiune a fost mult mai complicată decît cele precedente. Acum au rămas încă multe restanțe, pe care le vom examina la toamnă”, a declarat Liliana Palihovici.

Deputata liberal-democrată a lansat un îndemn la adresa formațiunilor din opoziție, prin care le-a cerut să aibă o abordare constructivă și să renunțe la declarații populiste.

„Încetați cu acuzațiile gratuite, care nu servesc nimănui. Haideți să ne unim forțele pentru a scoate Moldova din această prea lungă căutare de sine. Trebuie să trecem peste multe ambiții, nu întotdeauna sănătoase”, a menționat Palihovici la tribuna centrală a Parlamentului.

Vicespicherul Legislativului a transmis și un mesaj noului guvern, cerîndu-i să se ocupe serios de reforme și de angajamentele asumate în fața partenerilor externi. „Trebuie să înțelegem că perioada romantismului în procesul de integrare europeană a trecut, e nevoie de măsuri concrete”, a conchis Palihovici.

Precizăm că, potrivit Regulamentului Parlamentului, sesiunea de primăvară-vară se încheie nu mai tîrziu de 31 iulie. Deputații urmează să revină din vacanță la toamnă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?