X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Consultările cu șeful statului nu au avut loc nici duminică

27 iul. 2015,, 09:53   Politică
3198 4

Consultările cu șeful statului nu au avut loc nici duminică
Foto : noi.md

Deși președintele Nicolae Timofti a inițiat oficial procesul de consultări cu fracțiunile parlamentare, în vederea desemnării unui candidat la funcția de premier, acestea au fost amînate de două ori, informează NOI.md.

Inițial, întrevederea urma să aibă loc sîmbătă, iar ulterior a fost amînată pentru duminică, însă nici ieri consultările nu au avut loc. Reprezentanții Președinției nu au explicat deocamdată care este motivul acestor amînări. Nici reprezentanții celor trei partide proeuropene nu au oferit deocamdată explicații.

Precizăm că PLDM a înaintat oficial candidatura Maiei Sandu la funcția de prim-ministru. Acesta a pus însă cîteva condiții printre care demisia procurorului general și a guvernatorului BNM, Dorin Drăguțanu. Liberalul Mihai Ghimpu a criticat poziția Maiei Sandu, precizînd că „pretențiile acesteia depășesc cadrul constituțional”.

Ultima întrevedere între liderii PL, PLDM și PD, Mihai Ghimpu, Vlad Filat și Marian Lupu a avut loc vinerea trecută. Atunci politicienii au încheia ședința fără a face declarații pentru presă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?