Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Ucraina: Dmitri Iaroș a fost UCIS?

14 iul. 2015,, 14:45   Externe
26957 16

Украина: ликвидирован Дмитрий Ярош?
Foto: joinfo.ua

Rețelele sociale cu referire la BBC anunță că Dmitri Iaroș a fost ucis, informează time-news.net.

Liderul "Sectorului de dreapta", însoțit de combatanții săi, a plecat ieri la Mucacevo, acolo unde s-au tras focuri de armă, pentru a clarifica incidentul. Împreună cu el se aflau Andrei Tarasenko, șeful partidului și Andrei Stempițki, comandantul "Sectorului de dreapta". Aceștia, în frunte cu Iaroș, așa și nu au ajuns la locul incidentului de ieri.

Postul de radio BBC, cu referire la un localnic din Mucacevo, a declarat că cortegiul lui Dmitri Iaroș la intrarea în orașul oraș a explodat pe o mină controlată prin radio. Într-un minut, au ars toate cinci mașini, în una dintre ele se afla Iaroș. Potrivit unui localnic neidentificat de-a lungul drumului s-au auzit trei explozii. Nimeni nu a scăpat cu viața, echipa de anchetă investighează cazul.

Ieri, toată ziua, Ucrainaa așteptat conferința de presă privind rezultatele negocierilor îndelungate cu participarea lui Iaroș, dar el a apărut pe ecrane.

Amintim că de mai multe ori au apărut zvonuri despre moartea lui Iaroș. În prezent el împiedică planurile lui Poroșenko, a anturajului său și curatorilor americani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?