X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Angajații SA „Termoelectrica” le înmînează datornicilor ordinele pentru achitarea datoriilor direct la domiciliu

9 iul. 2015,, 17:30   Societate
3341 6

Работники АО «Termoelectrica» вручают должникам предписания на оплату задолженностей прямо на дому
Foto: 47channel.ru

50 de angajaţi ai SA „Termoelectrica” sunt implicaţi în procesul de vizitare a proprietarilor de apartamente din municipiul Chişinău cu datorii pentru consumul de energie termică. Acestora le sunt înmânate prescripţii cu solicitarea de achitare în termen restrâns a datoriilor acumulate pentru a exclude litigiile de judecată, acţiunile de executare şi plăţile suplimentare. Totodată, rău-platnicii sunt informaţi despre consecinţele neefectuării plăţilor, precum şi despre posibilităţile de achitare pentru consumul de energie termică.

Precizăm că în temeiul Deciziei Adunării Generale Ordinare Anuale a Acţionarilor SA „CET-2” din mun. Chişinău din 22.05.2015 şi a Deciziei Camerei Înregistrării de Stat din 16.06.2015, SA „Centrala Electrică cu Termoficare nr. 2” din mun. Chişinău a fost redenumită în SA „TERMOELECTRICA”, celelalte date de identificare rămînînd neschimbate. În acest sens, comunicăm că personalul antrenat în procesul de vizitare a apartamentelor cu restanţe pentru consumul de energie termică dispune de legitimaţii care conţin informaţii despre numele, prenumele reprezentantului companiei, precum şi numele angajatorului.

Furnizorul menţionează că ignorarea informaţiilor despre acţiunile ce urmează a fi întreprinse în procesul de recuperare a datoriilor va cauza neclarităţi în momentul în care vor fi aplicate sancţiunile respective. Din aceste considerente, recomandăm rău-platnicilor să nu limiteze accesul personalului SA „Termoelectrica” şi să manifeste receptivitate în ceea ce ţine de onorarea în termen restrâns a obligaţiunilor financiare pentru consumul de energie termică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?