Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

În forțele armate ale autoproclamatei RMN au loc concentrări neplanificate de lunetiști

2 iul. 2015,, 10:30   Societate
3133 0
В вооруженных силах непризнанной ПМР проходят внеплановые снайперские сборы
Foto: moipmr.com
În legătură cu tensionarea situației politice în jurul Transnistriei, în forțele armate ale republicii se desfășoară concentrări neplanificate de lunetiști , comunică pagina oficială a Ministerului Apărării al autoproclamatei RMN, citată de NOI.md. Totodată, formațiunile militare transnistrene încheie campania de încorporare de primăvara-vară, iar la 1 iulie a demarat perioada estivală de instruire.

Pagina oficială a Ministerului Apărării al republicii autoproclamate menționează drept scop al concentrărilor neplanificate perfecționarea deprinderilor personalului. Lunetiștii din forțele armate transnistrene învață să interacționeze în componența subdiviziunilor militare și independent în cadrul grupurilor de lunetiști.

De asemenea, Ministerul Apărării al autoproclamatei RMN comunică despre inițierea la 1 iulie a perioadei estivale de instruire. În Transnistria se încheie campania de încorporare de primăvară-vară 2015. Totodată, începînd cu luna februarie 2014 conducerea republicii autoproclamate a suspendat amînarea termenului de recrutare pentru studenții care au absolvit primul an în instituțiile de învățămînt superior.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?