Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sergiu Braga, cunoscutul biker cu vocea de aur, a devenit primar (VIDEO)

29 iun. 2015,, 16:45   Societate
5390 1

Сергей Брага, известный байкер с золотым голосом, стал примаром (ВИДЕО)
Foto: protv.md

Cunoscutul Biker din Moldova ai carui viata a luat o intorsatura radicala dupa un accident, a devenit primarul satului Ulmu din raionul Ialoveni.

Dupa scrutinul doi de alegeri, Sergiu Braga a reusit o alta performanta, a devenit Primar. Pe langa inceputul de cariera politica, Sergiu se poate lauda si cu o voce deosebita.

Povestea de viata a proaspatului primar o cunoasteti mai jos:

Pe cand era in anul patru la facultate, Sergiu Braga, in varsta de 26 de ani, a suferit un accident teribil de motocicleta, care urma sa-i schimbe radical viata. “Cand aveam aproape viteza maxima, am nimerit in acest accident grav. La spital, medicii imi faceau gauri in calcai si puneau spite, am inteles ca medicii m-au tinut mai mult timp in coma, daca ma trezeu, nu as fi rezistat”, a povestit Sergiu Braga la O Seara Perfecta.

Dupa ce a iesit din coma, Sergiu si-a descoperit marele talent, dintr-o intamplare. “Cineva mi-a spus: decat sa tipi mai bine canta de durere, si am inceput sa cant. Astfel mi-am descoperit vocea. Prima piesa pe care am cantat-o, a fost “Ma doare”, a trupei Akord”, a mai marturisit el

Tanarul nu s-a oprit aici si a decis sa participle la cunoscutul show din Romania, X Factor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?